Nordstrøm

Om os

Karina Nordstrøm

Massør og kosmetolog nær Hadsund, som tilbyder en bred vifte af skønheds- og kropsbehandlinger. Vores ambition er altid at gøre vores bedste for at skabe tilfredsstillende resultater i samarbejde med dig.

Karina

Jeg er uddannet massør, massageterapeut, kosmetiker og makeup artist, hvilket gør mig i stand til at levere og vejlede dig inden for kroppen, kroppens muskler og smerter, huden og ikke mindst makeup. Alle disse kompetencer kombinerer jeg under mit arbejde, så jeg kan yde det bedste for dig.

Jeg har igennem mine efterhånden mange år som behandler arbejdet hos en større klinik i Aarhus, som bl.a. massør, spaterapeut, makeup artist og hudterapeut. Efter mange år med drømmen om at blive selvstændig, kunne jeg endelig tilbage i 2017 slå dørene op for min klinik i de skønneste omgivelser på Nygaard i Vive.

For altid at være på forkant med nye teknikker og behandlinger, uddanner jeg mig løbende indenfor de forskellige områder som klinikken tilbyder. Senest er det blevet til Babybehandler kursus hos Din Babybehandler Lene Larsen og i 2023 fik jeg min bachelor som Psykomotorisk Terapeut.

– Jeg glæder mig til at byde dig indenfor i min klinik i Vive

Natascha

Jeg er det nyeste ansigt i klinikken og jeg er glad for nu, at få min daglige gang i klinikken hos Karina. Jeg er uddannet sygeplejerske, fysiurgisk massør, gravidbehandler, ammevejleder og personlig træner og jeg elsker at dygtiggøre og fordybe mig indenfor mine interesseområder. Derfor kan jeg med sikkerhed give dig et skræddersyet behandlingsforløb som imødekommer dine behov.

I klinikken hos Karina kommer jeg til at favne dig som fysiurgisk massage men også dig som er gravid eller nybagt mor, som ønsker ammeforberedelse og- eller ammevejledning. Der vil være åbent hos mig efter aftale.

– Jeg glæder mig til at tage imod dig i klinikken hos Karina Nordstrøm

Heidi

Jeg bor i Arden og har siden 2017, da Karina slog dørene op for klinikken, været en del af Karina Nordstrøm. Jeg er uddannet Multimediedesigner, Webudvikler og har en cand.it. i Digitale medier. Mit arbejde hos Karina består primært af at udvikle og vedligeholde hendes hjemmeside samt virksomhedsprofiler på bl.a. Google, Facebook og Instagram.

Derudover er jeg en stor del af alt markedsføring og kommunikation og jeg er den som sørger for og hjælper med, at brande Karina Nordstrøm. Så vi kan få en masse skønne kunder i klinikken. Det er også mig som udarbejder brochurer og andet grafisk materiale, som er relevant for Jer kunder at få med i tasken, når i forlader klinikken.

Da jeg sidder det meste af min tid bag en skærm på mit kontor i Arden, er der mange af Jer, som stadig ikke har mødt mig i klinikken. Med tiden vil det forhåbentlig ændre sig, så jeg kan få et endnu større indblik i klinikkens daglige drift og møde alle Jer skønne kunder.

– Jeg ser frem til at møde dig i klinikken

Kig indenfor

Giv dig selv en pause fra hverdagen