Behandlinger

Bryn & Vipper

Behandlinger & Priser

Ret af Bryn

Kr. 100,- 15 min.

Farve af Bryn & Vipper

Kr. 120,- 20 min.

Farve af Bryn & Vipper samt ret af bryn

Kr. 220,- 45 min.

Farve af Vipper

Kr. 100,- 15 min.

Farve af Bryn

Kr. 100,- 15 min.

Farve & ret af Bryn

Kr. 120,- 30 min.

Lash Lift inkl. farve af Vipper

Kr. 465,- 60 min.

Brow Lift inkl. farve & ret af bryn

Kr. 400,- 60 min.

Lash Lift inkl. farve af vipper & Brow Lift inkl. farve og ret af bryn

Kr. 799,- 120 min.

Vores behandlinger

Fremhæv dit ansigts karakter med flotte sorte vipper og et par velformede bryn. Til farvning af bryn og vipper, benytter vi permanent- farveprodukter fra det anerkendte mærke Refectocil. Vi special blander farver efter dine ønsker både til vipperne og brynene.

Vipperne kan farves i sort eller blåsort, den blåsorte giver en mere dyb farvenuance.

Brynene kan farves i sort, mørkebrun, lysebrun, grå/grafit. Vi finder sammen frem til den rigtig farve til dine bryn. Holdbarheden er 3-4 uger. Retning af bryn foregår med voks og/eller med pincet i tæt dialog med dig. Vi hjælper dig til at finde form og eventuel farve, på præcis det bryn som passer til dig.

Vi tilbyder retning af og vejledning til bryn, som enten er blevet overplukket eller på anden vis blevet asymmetriske.

Lash Lift

Lash Lift er et naturlig buk af dine egne vipper, som giver din vipper et mere voluminøst look uden påsætning af extension. Dine vipper synes længere og ser fyldigere ud. Ved et Lash Lift løftes og bukkes dine øjenvipper skånsomt og behandlingens holdbarhed er ca. 4-8 uger.

Inden behandlingen:

Kom altid uden makeup på øjn omgivelserne og ingen olieret serum eller cremer på øjnområdet.

Efter behandlingen:

Undgå bad, svømmehal, damp, sauna og alle former for øjn makeup i 24 timer efter behandlingen. Efter de 24 timer er alt tilladt uden det skader resultatet.

Elleebana

Her i klinikken bruger vi produkter fra Elleebana. Deres produktintegritet og innovation er nøglen til produktets store succes, og alle deres produkter er produceret efter de højeste GMP- og ISO-standarder for at sikre høj sikkerhed, effektivitet og stabilitet hele vejen fra produktion til salon og derefter til dig. Hver detalje er omhyggelig og gennemarbejdet for at sikre, at produkterne overgår vores kunders forventninger.

Kig indenfor

Giv dig selv en pause fra hverdagen