Behandlinger

Silkpeel

Behandling & Pris

Silkpeel Diamantslibning

Behandlingen består af afrens, hudanalyse og diamantslibning. Er der tid til overs, tilbydes der dybde rens eller massage, alt efter hudtype og hudtilstand og hvad vi vurderer er et behov. 

Efter behandlingen påføres maske og afsluttende cremer. 

Kr. 850 – 45 min.

Silkpeel Diamantslibning

Silkpeel diamantslibning er for dig der elsker diamanter og fantastiske resultater. Når vi snakker diamanter i denne sammenhæng er det selvfølgelig den slags man sliber huden med. Med Silkpeel diamantslibning får du en effektiv ansigtsbehandling hvor du kan se fantastiske resultater. Allerede efter første behandling vil din hud være glattere, blødere samt med nyt liv og glød. 

Hvordan foregår en Diamantslibning

Først og fremmest kommer du ind på briksen og vi får dig lagt godt til rette. Så laves der en dobbelt afrensning så vi er sikre på din hud er renset ordentligt af. Så går slibningen i gang. Når man får en Silkpeel diamantslibning slibes det yderste lag skånsomt men effektivt af med små, fine diamanter. Maskinen laver et lille vakuum når man kører slibehovedet hen over huden og derved “støvsuges” huden for skidt, snavs, talg og andre dårlige ting som på sigt kan give uren og træt hud. 

Alt dette samler sig i et glas, som du efter behandlingen kan se, hvis du har lyst til at se hvad din hud har båret rundt på. Samtidigt med at maskinen laver et vakuum så indsluses desuden en væske. Denne væske er skræddersyet ud fra din hudtype og hudtilstand. 

Døjer du f.eks. med tør hud, hyper pigmentering, akne, eller noget fjerde, vælger vi en væske, der virker mod lige netop dette.

Under behandlingen kan du mærke en let prikken og summen, men der er ikke noget der gør ondt. 

Hvis der er ekstra tid tilbage tilbydes der dybde rens eller ansigtsmassage. Det kommer an på hudtype og hudtilstand, og alt efter hvad der er brug for. Vi kommer en maske på og til sidst afslutter vi med cremer der er tilpasset din hud. 

Med Diamantslibning arbejder vi på

  • Akne
  • Ar
  • Fedtet hud og store porer
  • Tør hud
  • Rosacea og psoriasis
  • Pigmentforandringer og solskader
  • Træt og livløs hud
  • Aldersbetingede forandringer

Hvor mange behandlinger skal der til? 

En diamantslibning er en effektiv og fantastisk behandling, og du vil allerede fra første behandling kunne se og mærke en forskel. Men har du større hudproblemer du gerne vil arbejde på, vil vi altid anbefale et kurforløb, hvor du kører et intensivt forløb med behandlinger. Her vil du virkelig se markante og langvarige resultater. 

Kig indenfor

Giv dig selv en pause fra hverdagen