Behandlinger

Massage

Behandlinger & Priser

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder i dybden af bindevævet og muskulaturen. Behandlingen udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker som tilpasses den enkelte kundes behov og kan anvendes som forebyggelse af skader og forbedre restituering.

Massagen medvirker til øget psykisk og fysisk velvære. Ydermere hjælper massagen kroppen med at udskille affaldsstoffer og tilfører dermed nyt ilt til blodet.

Køb et klippekort. Du betaler for 9 behandlinger og får den 10. behandling gratis. Klippekortet kan købes på alle overstående fysiurgisk massage behandlinger.

Kr. 250,- 30 min. Børnebehandling

Kr. 295,- 30 min. Hele kroppen

Kr. 460,- 45 min. Over- eller underkrop

Kr. 540,- 60 min. Overkrop

Kr. 600,- 75 min. Hele kroppen

Kr. 740,- 90 min. Hele kroppen

Gravid Massage

En dybdevirkende massage, som hjælper mod bl.a. ryggener, bækkengener, skulder- og nakkesmerter, tunge ben, lægkramper og søvnbesvær. Musklerne afslappes og kroppen afspændes. Under behandlingen ligger du på en specialbriks for gravide, hvor der er lavet fordybninger til dine bryster og din mave, så du ligger behageligt.

Massagen er også skøn, mens du omkring terminstidspunktet venter på, at fødslen skal gå i gang, da den er med til at fremme udskillelsen af hormonet oxytocin, som er vores ”lykkehormon” og også det hormon som fremkalder veer, når kroppen er klar til fødsel.
Der er ingen risiko for, for tidlig fødsel ved denne behandling.

Kr. 295,- 30 min. Overkrop

Kr. 460,- 45 min. Overkrop

Kr. 540,- 60 min. Fuld graviditets massage

Hot Stone Massage

Hot Stone massage er en meget gammel terapiform, anvendt af de nordamerikanske indianere som en del af medicinmandens helbredende arbejde. Man kalder også Hot Stone massage for energi therapy, der har en vidunderlig virkning på kroppen, både fysisk og psykisk.

Lavasten opvarmes og lægges på kroppens chakrapunkter, hvor varmen fra stenene trænger i dybden og løsner op for spændinger og frigiver fornyet energi. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med varme lavasten. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og varmen fra stenene bereder sig langsomt til hele kroppen og trænger dybt ind i musklerne og løsner for spændinger.

Kr. 715,- 75 min.

Kr. 1.000,- 90 min.

Kig indenfor

Giv dig selv en pause fra hverdagen