Massage

Fysiologisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder i dybden af bindevævet og muskulaturen. Massagen udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker som tilpasses den enkelte kundes behov. Massagen kan anvendes som forebyggelse af skader og bedre restituering.

Massagen medvirker til øget psykisk og fysisk velvære. Foruden hjælper massagen kroppen med at udskille affaldsstoffer og derpå tilførsel af nærrigsrigt blod med ny ilt.

  • Fjerner spændinger
  • Lindrer spændings hovedpine
  • Smidigør muskler og led
  • Stimulerer blodcirkulationen, nerver og lymfesystemet.
  • Modvirker stress

Behandlinger & Priser

30 min. Over eller underkrop250,-
45 min. Overkroppen350,-
60 min. Hele kroppen400,-
75 min. Hele kroppen450,-
90 min. Hele kroppen (kun i sammenråd med Karina)500,-

Klippekort til massage

Køb et klippekort til massage. Du betaler for 9 behandlinger og får den 10. massage gratis. Klippekortet kan købes på alle overstående fysiurgisk massage behandlinger.

30 min. Over eller underkrop250,-
45 min. Overkrop350,-
60 min. Fuld graviditetsmassage400,-

Det er en dybdevirkende massage, der hjælper mod bla. ryggener, bækkengener, skulder- og nakkesmerter, tunge ben, lægkramper, søvnbesvær m.v., da musklerne afslappes og kroppen afspændes. Under behandlingen ligger du på en specialbriks for gravide, hvor der er laves fordybninger til dine bryster og din mave, så du ligger behageligt.

Massagen er også skøn, mens du omkring terminstidspunktet venter på, at fødslen skal gå i gang, da den er med til at fremme udskillelsen af hormonet oxytocin, der er vores ”lykkehormon” og også det hormon, der laver veer, når kroppen er klar til det.
Der er ingen risiko for, for tidlig fødsel ved massagen.

60 min. Hele kroppen500,-

Bindevævet er det væv, der former os og binder os sammen, men det er også det væv der fungerer som depot for affaldsstoffer og væske når kroppens udrensningssystem ikke arbejder tilstrækkeligt effektivt. Den enkelte celle har brug for næringsstoffer, ilt og væske til at holde alle cellernes funktioner kørende. Når næringsstofferne er brugt, er der altid noget tilbage, nemlig væske og affaldsstoffer. Affaldsstoffer er derfor oftest helt naturlige produkter og under normale omstændigheder vil kroppen løbene udrense dem. Problemer med affaldsstofferne opstår derfor kun, når udrensningen blokeres, hvorved affaldsstofferne tager plads i bindevævet rundt omkring i kroppen. Ophobningerne kan dog fjernes alle steder, primær med bindevævsmassage med sugekopper.

 

I behandlingen masserer jeg kroppens bindevæv godt igennem med sugekopper.

Sugekopperne iværksætter effektiv blodgennemstrømning og derfor udrensning af de affaldsstoffer der har ophobet sig i bindevævet.

Hvem kan ikke få behandling: Gravide, Blødere, Cancerpatienter,Ved diskusprolaps, Ved meniskskade. Hvis du ammer, anbefaler vi at du venter, med at få cupping til barnet er over seks måneder.

75 min. Hele kroppen750,-

Hot Stone massage er en meget gammel terapiform, anvendt af de nordamerikanske indianere som en del af medicinmandens helbredende arbejde. Man kalder også hot stone massage energi therapy, der har en vidunderlig virkning på kroppen både fysisk og psykisk.

Lavasten opvarmes og lægges på kroppens chakrapunkter, hvor varmen fra stenene trænger i dybden og løsner op for spændinger og frigiver fornyet energi. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med varme lavasten. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og varmen fra stenene bereder sig langsom til hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.

60 min. Hele kroppen500,-

Lava Shell massage er en afslappende behandling med ægte skaller fra den tigerstribede musling. De glatte og afrundede skaller bruges til, med lange, varme, rolige og dybe strøg, at løsne spændinger, trænge ned i kroppens muskler og sætte gang i blodcirkulationen.

Lava Shell massage er en unik form for behandling, der giver en følelse af velvære, og som samtidig er et godt alternativ til de, som oplever en positiv effekt af varme på sygdom.

Tillægsbehandling i forbindelse med massage

Ansigtsmassage100,-
Hovedbundsmassage100,-
Fod & Hånd massage250,-
Fodbad & fodmassage250,-