Behandlinger

Spraytan

Behandling & Pris

Spraytan Hele Kroppen

Vi kan vist alle sammen blive enige om at det er lækkert med en solbrun sommerglød. Men hvad nu hvis du kunne have den hele året rundt, uden at skulle bruge tid på at ligge i solens skadelige uv stråler? Med spraytan får du en flot, jævn og naturlig brun farve, uden striber og pletter som man altid er bange for at komme afsted med. Og nej. Du kommer ikke til at ligne en gulerod eller noget i den stil fordi. Farven giver ren naturlig kulør og vi kan skræddersy den præcis så den passer til dig. 

Kr. 199 – 30 min.

Spraytan

Spraytan er en hurtig og effektiv behandling som foregår i vores spraytan rum i klinikken. Du og din behandler snakker om hvad du ønsker af tone og intensitet inden i går i gang og derefter udføres behandlingen. Hårnet, fodsåler, og trusser som du skal have på under behandlingen ligger klar til dig i behandlerrummet så det er klar til at du kan klæde om. Der vil stå creme til rådighed, som du kan påføre de tørre steder på kroppen (albuer, knæ, hænder og fødder) for ar sikre det pæneste resultat. Din behandler påfører farven men den tanning-væske i er blevet enige om, ud fra dine ønsker, med en særlig airbrush-teknik som gør farven jævn og flot. 

OBS! Husk at farven udvikler sig i løbet af de følgende timer, og det endelige resultat ses først der.

Dagen før din behandling

For at sikre os at resultatet af behandlingen er mest holdbar får du her et par fif du bør følge før og efter behandlingen.

Bodyscrub: for at vi kan sikre os at din hud tager godt imod farven skal de døde hudceller være skrubbet væk. Dagen før er det vigtigt at du perler huden med enten en skrubbehandske eller en god skrubbecreme. Vær særlig opmærksom omkring albuer, knæ, fødder og hænder da det oftest er de steder vi er mest tørre her må der gerne skrubbes lidt ekstra. 

Plejer du at barbere dig, så få det gjort her dagen inden, så vi er sikre på at farven sætter sig pænt. Tør dig grundigt efter badet og påfør en god bodylotion så huden bliver gennemfugtet.

På dagen 

Tag et bad på dagen for din Spraytan. Men undgå brug af:

  • parfume 
  • bodylotion
  • deodorant 
  • makeup

Ovenstående ting kan give et plettet resultat. 

Sæt håret op så nakken er fri. Tag mørkt og løstsiddende tøj på, da overskudsfarven godt kan smitte af efter behandlingen.  

Efter din behandling

Da farven kan vaskes af, de første timer efter behandlingen, er det vigtigt, at du venter med at gå i bad og vaske hænder – helst 6-8 timer.

Undgå at lave fysisk aktivitet hvor du kommer til at svede og husk en paraply hvis det regner så du undgår huden bliver våd. 

Hvor længe holder din spraytan? 

Holdbarheden er individuel og afhænger af din hudtype, men i de fleste tilfælde holder en spraytan 5-10 dage. Du kan passe på farven og forlænge holdbarheden ved at:

  • Undgå lange og varme bade
  • Bruge bodylotion dagligt
  • Minimere barbering
  • Undgå hård motion
  • Duppe dig med håndklædet efter bad
  • Undgå bodyscrub og skrubbehandske

Kig indenfor

Giv dig selv en pause fra hverdagen