Behandlinger

Lycon Voks

Behandlinger & Priser

Voks af hele ben

Kr. 320 – 45 min.

Voks af hele ben inkl. bikini

Kr. 370 – 60 min.

Voks af underben

Kr. 250 – 30 min.

Voks af bikini

Kr. 125 – 15 min.

Voks af armhule

Kr. 125 – 15 min.

Voks af halv ryg

Kr. 250 – 20 min.

Voks af hele ryg

Kr. 300 – 30 min.

Voks af ører

Kr. 50 – 10 min.

Voks af overlæbe

Kr. 125 – 15 min.

Voks af hage

Kr. 125 – 15 min.

Voks af kinder

Kr. 125 – 15 min.

Lycon Voks

Lycon Voks er en mild og effektiv måde til at fjerne uønsket hårvækst. Lycon findes både som Strips og som varm voks, afhængig af hvor på kroppen hårene skal fjernes. Læs mere om denne hårfjerningsmetode her på siden og se vores priser på de forskellige behandlinger.

Om Strips Voks

Vi bruger denne type voks til alle de store områder på kroppen, såsom voks af ben, arme eller lænd. Voksen har en smidig og cremet konsistens, som gør den skånsom og mild for huden. Strips voksen påføres let på kundens hud med en voksrulle og derefter tages voksen af med papirstrips, som nemt og hurtigt efterlader huden hår fri og blød.

Om Hot Voks

En flydende voks der er skabt til at efterlade huden blød, plejet og hår fri. Denne voks bruger vi til de mindre områder af kroppen, såsom voks af ansigt, armhule og bikinivoks. Der lægges først en beskyttende og plejende olie på huden som beskytter hudens overflade. Derefter påføres den flydende voks, som har en svag varme, med en træspatel. Voksen skal stille størkne og bliver derefter fjernet let uden brug af papirstrips.

Kig indenfor

Giv dig selv en pause fra hverdagen