Behandlinger

Vi tilbyder

Massage

Fysiologisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder i dybden af bindevævet og muskulaturen. Massagen udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker som tilpasses den enkelte kundes behov. Massagen kan anvendes som forebyggelse af skader og bedre restituering.

Ansigtsbehandling

I klinikken tilbyder vi nu ansigtsbehandlinger med det spanske hudplejemærke pHformula. pHformula ART (Advanced Resurfacing Treatments) er skræddersyede behandlinger på 30, 60 eller 90 minutter.

Beauty Angel

Beauty Angels avancerede ELT lysterapi når direkte ned i huden og stimulerer øjeblikkeligt den vigtige kollagensyntese, helt uden bivirkninger. Beauty Angel ilter, balancerer og får det bedste frem i din hud på kort og lang sigt.

Silkpeel Diamantslibning

Silkpeel diamantslibning er for dig der elsker diamanter og fantastiske resultater. Når vi snakker diamanter i denne sammenhæng er det selvfølgelig den slags man sliber huden med. Med Silkpeel diamantslibning får du en effektiv ansigtsbehandling hvor du kan se fantastiske resultater. Allerede efter første behandling vil din hud være glattere, blødere samt med nyt liv og glød. 

Kropsbehandling

Forkæl kroppen med en af vores 4 helkrops behandlinger. Helkrops behandlingerne er sammensat af forskellige behandlinger, som passer til det enkle behov. De 4 pakker indeholder forskellige behandlinger, som giver en helhed mellem kroppen og sindet, men som også går ind og arbejder på nogle bestemte områder på kroppen, hvor man ofte har ansamlinger af affaldsstoffer og spændinger.

Bryn & Vipper

Fremhæv din bryn og vipper ved at få dem farve. Vi hjælper dig med at finde form og farven som passer til dig.  Retning af bryn foregår med voks og/eller med pincet i tæt dialog med kunden. Hos Nordstrøm tilbyder vi retning af og vejledning til bryn, som enten er blevet overplukket eller på anden vis blevet asymmetriske.

Hårfjerning

Alle voksbehandlinger bliver udført i voksmærke Lycon. Vores mål er at gøre din voksbehandling så effektiv og nænsom som overhovedet muligt. Derfor bruger vi en mild strip voks til arme og ben samt en hot wax til de sarte områder på resten af kroppen.

Vi tilbyder også hårfjerning med Bodysugaring, som er en mild, skånsom og effektiv måde at fjerne hår på. Du kan læse meget mere om vores hårfjerningsmetoder ved at klikke på linket nedenunder.

Make Up

Vi lægger makeup efter dine ønsker og vejleder dig samtidig igennem nuancer og farver, om det skulle være til hverdag eller fest. Vigtigst af alt er at du skal føle dig tilpas og at vi sammen finder frem til dine skønhedstræk.

Spraytan

Få en smuk kulør året rundt. Vi finder i samarbejde med dig, ud af hvilken kulør som er den helt rette til dig, så vi er sikre på, at du forlader klinikken med det flotteste resultat. Tøv ikke, book en tid i vores skønne klinik i Vive ved Hadsund og få en flot sommerbrun farve, uden at udsætte huden for skadelige stråler.

Kig indenfor

Giv dig selv en pause fra hverdagen