Ansigtsbehandlinger

I klinikken tilbyder vi nu ansigtsbehandlinger med det spanske hudplejemærke pHformula. pHformula ART (Advanced Resurfacing Treatments) er skræddersyede behandlinger på 30, 60 eller 90 minutter.

Massage

Fysiologisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder i dybden af bindevævet og muskulaturen. Massagen udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker som tilpasses den enkelte kundes behov. Massagen kan anvendes som forebyggelse af skader og bedre restituering.

Kropsbehandling

Kropsbehandling

Forkæl kroppen med en af vores 4 helkrops behandlinger. Helkrops behandlingerne er sammensat af forskellige behandlinger, som passer til det enkle behov. De 4 pakker indeholder forskellige behandlinger, som giver en helhed mellem kroppen og sindet, men som også går ind og arbejder på nogle bestemte områder på kroppen, hvor man ofte har ansamlinger af affaldsstoffer og spændinger.

Til hver af de 4 pakker kan der købes tillægsbehandlinger.

Makeup

Vi lægger makeup efter dine ønsker og vejleder dig samtidig igennem nuancer og farver, om det skulle være til hverdag eller fest. Vigtigst af alt er at du skal føle dig tilpas og at vi sammen finder frem til dine skønhedstræk.

Makeup top billede
Hårfjerning

Hårfjerning

Alle voksbehandlinger bliver udført i voksmærke Lycon. Vores mål er at gøre din voksbehandling så effektiv og nænsom som overhovedet muligt. Derfor bruger vi en mild strip voks til arme og ben samt en hot wax til de sarte områder på resten af kroppen.

Bryn og Vipper

Fremhæv din bryn og vipper ved at få dem farve. Vi hjælper dig med at finde form og farven som passer til dig.  Retning af bryn foregår med voks og/eller med pincet i tæt dialog med kunden.Nordstrøm tilbyder vi retning af og vejledning til bryn, som enten er blevet overplukket eller på anden vis blevet asymmetriske.

Kvinde får behandlet sine øjenvipper