Behandlinger

Make Up

Behandlinger & Priser

Dag Makeup

Naturlig og smuk hverdags Make Up. Fremhæver dit ansigts naturlige karaktertræk.

Kr. 250,- 30 min.

Aften Makeup

Aften Make Up til enhver festlig lejlighed. Denne Make Up fremhæver dit ansigts naturlige karaktertræk med ekstra fokus på et stærkt look.

Kr. 400,- 60 min.

Galla & Konfirmand Make Up

En smuk og- eller dramatisk Make Up som passer netop til denne lejlighed

Kr. 350,- 45 min.

Brude Make Up

En brudemakeup er altid noget helt særligt. Makeuppen tilpasser dine ønsker for den store dag. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas.

En brudemakeup inkluderer altid en prøve makeup, cirka 4 uger før den store dag, her forventningsafstemmer vi i forhold til dine drømme. Jeg kommer ud til dig og lægger makeuppen, og medbringer alt til det perfekte look.

Kr. 600,- 90 min.

Make Up Vejledning

Make Up event, pigeaften, firmahygge, polterabend eller noget helt andet. Arranger nogle hyggelige timer med make up vejledning, tips og tricks, til en flot make up både til hverdag og fest. Jeg medbringer min store make up kuffert med pensler og spejle, I skal blot nyde aftenen, se, lytte og lære.

Make up vejledning Kr. 1.000,- 90 min.

Make up vejledning for gruppe Kr. 2.000,-        3 timer & max 15 personer

Jane Iredale

Jane Iredale er kendt som The Skin Care Makeup og er så sikker at bruge, at den bliver anbefalet af plastikkirurger og dermatologer over hele verden. Jane Iredale makeup er en avanceret blanding af mineraler og pigmenter, der er mikropulveriserede gennem beskyttede teknologier og processer for at danne mikroskopiske flade krystaller. Krystallerne overlapper hinanden på huden for at danne et filter, der gør det muligt for huden at ånde og fungere normalt, mens den beskyttes mod luftbårne forurenende stoffer.

Du opnår følgende fordele, når du vælger Jane Iredales mineralmakeup:

  • Er non-comedogen, dvs. tilstopper ikke porerne
  • Indebærer en minimal risiko for allergi, alle produkterne er hypoallergene og dermatologisk testede
  • Indeholder bredspektret UVA – og UVB-beskyttelse (SPF20)
  • Er vandafvisende
  • Giver komplet dækning af hudtilstande som akne, rosacea og rødme
  • Er fri for fyldstoffer (ex talkum), kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler (ex. parabener, syntetiske duftstoffer)
  • Er sammensat af inaktive mineraler som ikke støtter bakterievækst
  • Er ikke testet på dyr

Jane Iredale

”Den smukkeste makeup er sund hud”. Denne sætning er hele filosofien bag Jane Iredale og deres produkter. Jane Iredales mineralmakeup er udviklet som en naturlig del og forlængelse af vores egen daglige hudpleje.

Jane Iredales mineralmakeup er effektiv og sikker at anvende og den anbefales af plastikkirurger, dermatologer og professionelle kosmetologer verden over. Et produkt vi her i klinikken er stolte over at kunne tilbyde vores kunder.

Kig indenfor

Giv dig selv en pause fra hverdagen