Kropsbehandling

Forkæl kroppen med en af vores 4 helkrops behandlinger.

Helkrops behandlingerne er sammensat af forskellige behandlinger, som passer til din krop.

– De 4 pakker indeholder forskellige behandlinger, som giver en helhed mellem kroppen og sindet, men som også går ind og arbejder på nogle bestemte områder på kroppen, hvor man ofte har ansamlinger af affaldsstoffer og spændinger.

Til hver af de 4 pakker kan der købes tillægsbehandlinger.

Behandlinger & Priser

Behandlingen starter med et skønt aromatisk fodbad, hvorefter fødderne masseres. Efter fodmassagen, bliver lymfesystemet stimuleret og døde hudceller fjernet med et body scrub. Herefter smøres kroppen ind i varm mudder og pakkes ind for, at give den mest optimale virkning. Mens kroppen er pakket ind, gives en beroligende ansigts-,og hovedbundsmassage.

Til slut gives en 60 min helkrops massage.

En dybt afslappende behandling for kroppen og sindet, med fokus på trætte muskler og led.

Behandlingen startes med et aromatisk fodbad, herefter gives en helkropsmassage med lange strøg og dybtgående tryk for, at reducere spændinger og blødgøre ømme muskler.

Denne behandling starter med, at med kroppen skrubbes med dødehavsalt, som har et højt indhold af mineraler. Skrubben fjerner de døde hudceller, samtidig med den forbedrer hudens evne til at optage fugt. Herefter smøres kroppen ind i varm mudder og pakkes ind for, at give den mest optimale virkning. Imens kroppen ligger indpakket, gives en beroligende hovebundsmassage. Behandlingen afsluttes med en afslappende massage af hele kroppen.

Behandlingen starter med en luksuriøs peeling af hele kroppen, med økologisk brun sukker, herefter indpakkes kroppen i varm ler. Behandlingen afsluttes med en 30 min. afslappende massage.

Tillægsbehandlinger

Hårkur25,-
Ansigtsmaske25,-
Afsluttende body creme35,-