Behandlinger

Krobsbehandling

Behandlinger & Priser

Forkælelses Pakke 1

Denne kropsbehandling starter med et skønt aromatisk fodbad, hvorefter fødderne masseres. Efter fodmassagen, bliver lymfe systemet stimuleret og døde hudceller fjernet med en body skrub. Herefter smøres kroppen ind i varm mudder og pakkes ind for, at give den mest optimale virkning. Mens kroppen er pakket ind, gives en beroligende ansigts-,og hovedbundsmassage. Denne behandling afsluttes med en 75 min. helkropsmassage.

Kr. 2.450,- 2,5 timer

Forkælelses Pakke 2

Denne kropsbehandling starter med, at med kroppen skrubbes med dødehavsalt, som har et højt indhold af mineraler. Skrubben fjerner de døde hudceller, samtidig med den forbedrer hudens evne til at optage fugt. Herefter smøres kroppen ind i varmt mudder og pakkes ind for, at give den mest optimale virkning. Imens kroppen ligger indpakket, gives en beroligende hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med en afslappende massage af hele kroppen.

Kr. 1.450,- 2 timer

Forkælelses Pakke 3

Denne 3 og sidste kropsbehandling starter med en luksuriøs peeling af hele kroppen, med økologisk brun sukker, herefter indpakkes kroppen i varm ler. Behandlingen afsluttes med en 30 min. afslappende massage.

Kr. 1.100,- 75 min.

Vores Kropsbehandlinger

Forkæl kroppen med en af vores 3 helkrops behandlinger. Helkropsbehandlingerne er sammensat af forskellige behandlinger, som passer til din krop.

De 3 pakker indeholder forskellige behandlinger, som giver en helhed mellem kroppen og sindet, men som også går ind og arbejder på nogle bestemte områder på kroppen, hvor man ofte har ansamlinger af affaldsstoffer og spændinger.

Kig indenfor

Giv dig selv en pause fra hverdagen