Hårfjerning

Vi bruger Lycon voks. Lycon blev etableret i Australien i 1978, af den internationalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane. Lycon voks er kendt som førende voksmærke indenfor hårfjerningsvoks verden over.

Godt at vide

Vi anbefaler vores kunder at skrubbe huden med en mild kropspeeling dagen forinden behandling. Dette fjerner døde hudceller og mindsker let tørhed.

Er man vant til at barbere sine hår af, kan en eventuel voksbehandling først finde sted min. 2 uger efter sidste barbering. Dvs. at hårene skal være 1-2mm lange, før de kan vokses. Dette er kun gældende for hår på kroppen og ikke i ansigtet.

Under alle behandlinger vil kundens hud blive plejet både før påføring af voks og efterfølgende af plejende og rensende produkter, som sikrer et flot resultat.

Stripsvoks

Vi bruger denne type voks til alle de store områder på kroppen, såsom voks af ben, arme eller lænd. Voksen har en smidig og cremet konsistens, som gør den skånsom og mild for huden. Stripsvoksen påføres let på kundens hud med en voksrulle og derefter tages voksen af med papirstrips, som nemt og hurtigt efterlader huden hårfri og blød.

Hotvoks

En flydende voks der er skabt til at efterlade huden blød, plejet og hårfri. Denne voks bruger vi til de mindre områder af kroppen, såsom voks af ansigt, armhule og bikinivoks. Der lægges først en beskyttende og plejende olie på huden som beskytter hudens overflade. Derefter påføres den flydende voks, som har en svag varme, med en træspatel. Voksen skal stille størkne og bliver derefter fjernet let uden brug af papirstrips.

Behandlinger & Priser

Voks af hele ben (30 min)320,-
Voks af hele ben + bikini (45 min)370,-
Voks af underben250,-
Voks af bikini (15 min)125,-
Voks af armhule (15 min)125,-
Voks af halv ryg (20 min)250,-
Voks af hele ryggen (30 min)300,-
Hårfjerning i ansigtet
Voks af overlæbe (15 min)125,-
Voks af hage (15 min)125,-
Voks af kinder (15 min)125,-