Behandlinger

Hårfjerning

Voks & Bodysugaring

Hos os kan du vælge mellem to hårfjerningsmuligheder, nemlig Lycon Voks eller Sugaring. Her på siden kan du læse lidt mere om de forskellige hårfjerningsmetoder eller du kan hoppe ind på siden Sugaring eller Lycon Voks og læse meget mere om de to behandlinger.

Lycon Voks
Bodysugaring

Inden din behandling

Vi anbefaler vores kunder at skrubbe huden med en mild kropspeeling dagen forinden behandling. Dette fjerner døde hudceller og mindsker let tørhed. Er man vant til at barbere sine hår af, kan en eventuel behandling først finde sted min. 2 uger efter sidste barbering. Dvs. at hårene skal være 1-2 mm. lange, før de kan fjernes. Dette er kun gældende for hår på kroppen og ikke i ansigtet.

Under alle behandlinger vil kundens hud blive plejet både før behandling og efter behandling, med plejende og rensende produkter, som sikrer et flot resultat.

Lycon Voks

Til hårfjerning bruger vi bl.a. Lycon voks. Lycon blev etableret i Australien i 1978, af den internationalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane. Lycon voks er kendt som førende voksmærke indenfor hårfjerning verden over.

Pandhy´s Sugaring

Pandhy’s hudplejefilosofi er at behandle hele din krops hud med den samme kærlighed, respekt og opmærksomhed, som du behandler dit ansigt. Derfor er produktet designet til at blive brugt på både ansigt og krop. Pandhy’s sukkerpasta er en mild og 100% naturlig blanding af vand og sukker.

Kig indenfor

Giv dig selv en pause fra hverdagen